yksityistunnit

Haluatko itse tai haluaako lapsesi omalle yksityistunnille?

Yksityistunnilla voi esimerkiksi luoda opettajan kanssa itselle tai omalle pienryhmälle oman kisakoreografian tai hioa omia tanssitaitoja yksityisopetuksessa.  Juju Dancen ammattitaitoiset opettajat voivat suunnitella ja toteuttaa joko yksittäisen yksärin tai vaihtoehtoisesti suunnitella kaudeksi jakson, jonka aikana toteutatte suunnitellut tunnit.

Tunnin hinta? Miten varaan tunnit?

Yksilölle oma yksityistunti (max 4 hlö/tunti) maksaa 50 €/h+ tilakulut. Mikäli tunti toteutetaan valitsemissasi tiloissa, mahdolliset matkakulut lisätään hintaan. Suuremmille ryhmille sovitaan hinta erikseen. Maksu laskulla sähköpostitse tai paperisena (paperilaskulla +4e laskutuslisä).

Tiedustele vapaita aikoja Jujun johtajalta Johannalta (johanna.luomala@puijola.net / 045 877 6400) tai toimistosta Inkalta (inka-leea.haatainen@puijola.net / 050 3590 285).

P.s. Mikäli lapsesi osallistuu kisaryhmiin ja haluaa kisailla duon/oman soolon kanssa, ilmoita halusta ilmoittautumisen yhteydessä, kisaryhmien duo-soolotunnit ovat sunnuntaisin ja laskutetaan erikseen osana kisaryhmien toimintaa eri hinnalla.