UKK

UKK eli Usein Kysytyt Kysymykset. Täältä löydät vastaukset mieltä painaviin kysymyksiisi. Jos vastausta ei löydy, ota yhteyttä niin korjataan tilanne pikimiten!

Onko ilmoittautuminen sitova?

On. Juju Dancelle ilmoittautuessa sitoudutaan kauden ajaksi, kisaryhmille tämä tarkoittaa koko lukuvuotta 23-24, harrasteryhmille voi valita myös vain puolen vuoden ilmoittautumisen. Mikäli teet virheilmoittautumisen, jonka haluat peruuttaa ennen kauden alkua, ole nopeasti yhteydessä toimistolle Inka Haataiseen (inka-leea.haatainen@puijola.net) tai Johanna Luomalaan (johanna.luomala@puijola.net)

Onko tanssitunneilla vakuutus?

Ei. Juju Dance ei vakuuta tanssijoitaan, oma vapaa-ajan vakuutus on hyvä olla voimassa, jos siltä tuntuu.

Mitä jos en pääse tunnille?

Juju Dance korvaa opettajan sairastumisen vuoksi peruuntuneet tanssitunnit järjestämällä korvaavan tunnin. Jos olet itse poissa tunnilta, sovi opettajan kanssa korvaamisesta toisella tunnilla. 

Mitä jos haluan lopettaa kesken kauden?

Juju Dancen ryhmiin sitoudutaan koko vuodeksi. Kisaryhmien suhteen koreografiat luodaan ilmoittautuneelle ryhmälle, jonka vuoksi kauden kesken lopettaminen on epäreilua koko muulle joukkueelle. Harrastusryhmissä käymisestä jokainen vastaa itselleen, mutta laskutamme ilmoittautumisen perusteella koko ilmoittautumisajan mukaan. Sairastapauksissa ilmoittautuminen voidaan purkaa kesken kautta ja toteuttaa laskutus toteutuneiden käyntien perusteella, tällöin tuntihinta 10-kortin tuntihinnan mukaan. 

Voiko tuntia tulla kokeilemaan ennen ilmoittautumista?

Voi, Jujun tunneille voi tulla kokeilemaan kerran ennen sitovaa ilmoittautumista. Kertakäynnille ilmoittaudutaan samoilla ilmoittautumislomakkeilla kuin itse ryhmään, mainitse lisätietoa-osiossa että kyseessä on kertakokeilu. Ennen kokeilua tunnille on ilmoittauduttava.

Kuka voi hakea mukaan kilparyhmiin? 

Lasten kilparyhmiin (pyritään aloittamaan taas syksyllä 2024) pääsevät kaikki halukkaat. Muihin kisaryhmiin edellytämme hakijalta aiempaa tanssin harrastamista.  Tärkeintä kisaryhmään tulevalle on kuitenkin kiinnostus tanssitaitojen opettelemiseen sekä vahva motivaatio. Huomioithan, että ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi. Mikäli harrastus loppuu kesken, kausi kuitenkin veloitetaan loppuun asti. Edellytämme tanssijoilta säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin. 

Järjestämme tarvittaessa kilpaileviin ryhmiin kokeilupäivän syyslukukauden alussa. Kokeilupäivän aikana saat kokeilla tanssimista kilpailevassa ryhmässä. Tämän jälkeen opettaja suosittelee sinulle sopivaa ryhmää. Ilmoitamme kokeilupäivien aikatauluista verkkosivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa.

Ryhmien ikärajaukset ovat viitteelliset. Jos olet epävarma ryhmän suhteen tai haluat kysyä lisää tietoa niin ota meihin yhteyttä: jujudanceposti@puijola.net

Voiko kesken kauden ilmoittautua mukaan?

Harrastusryhmiin voi. Kisaryhmien suhteen tiedustele asiaa Johanna Luomalalta. Tällöin kausi laskutetaan ilmoittautumisesta alkaen. 

Mitä tarvitsee osata jotta tunneille voi tulla?

Alkeistason tunneille osallistuakseen ei tarvitse osata yhtään mitään. Jatkotason tunneille ohjaudutaan alkeistason tuntien kautta, mikäli olet jo muualla alkeet käynyt, voit ilmoittautua jatkotason tunneille suoraan. Kisaryhmiin pyritään auditioneiden kautta, lisätietoa kisaryhmiin liittymisestä Johanna Luomalalta.

Mitä varusteita tarvitsen tunneille?

Perussääntö tanssitunnille on, että mukaan tarvitset mukavat, rennot treenivaatteet ja halutessasi vesipullon, mikäli tunnilla jano yllättää. Muutamia poikkeuksia on, alla lista:

Baletti: Varusteina balettitossut ja ihonmyötäinen tanssipuku, josta opettaja näkee liikeradat. 

Hiphop ja street: rentojen treenivaatteiden lisäksi tanssitennarit tai -lenkkarit. Huomioithan, että kengät eivät saa tosiaan olla ulkokäytössä ettei lattiat kärsi. 

Heels: tanssitunnille sopivat, tukevat korkokengät.

Entä jos tulee maksuvaikeuksia tai myöhästyn eräpäivästä?

Ota yhteyttä Setlementti Puijolan toimistoon Inka Haataiseen (inka-leea.haatainen@puijola.net) tai Johanna Luomalaan (johanna.luomala@puijola.net), niin sovitaan maksujärjestelyistä. Jos myöhästyt eräpäivästä vahingossa, maksa lasku heti kun huomaat virheesi. Voimme myös auttaa erilaisten harrastustukihakemusten tekemisessä (esimerkiksi Hope Ry). Valitettavasti toimintamme ei kuitenkaan pyöri, mikäli emme saa maksuja, joten joudumme lopulta periä maksut sinulta jotain reittiä pitkin. Linkkejä avustaviin tahoihin: Hope Ry, Pohjois-Savon Liikunta Ry, Unelmista totta-Sos lapsikylä, Pelastakaa Lapset Ry

Entä jos esiintyminen pelottaa?

Ei hätää, et ole yksin! Kaikkia jännittää esiintyminen. Kisaryhmät ovat sellaisia, joissa varmasti on esiinnyttävä, mutta joukossa on voimaa ja lavalla mokaa kaikki aina välillä. Mikäli ehdottomasti ET halua esiintyä, ilmoittaudu harrastusryhmiimme ja ilmaise opettajalle toiveesi harrastaa ilman esiintymistä. Kannustamme lämpimästi kuitenkin kokeilemaan, jos yhtään esiintyminen kuitenkin kiinnostaisi, sillä se on lopulta kaiken jännittämisen jälkeen todella mukava kokemus, kun yhdessä oman ryhmän kanssa onnistuu lavalla. 

Voiko tunneille tulla vaikka ei olisi ikinä tanssinut?

KYLLÄ. Kisaryhmiin haetaan auditioneiden kautta, ole yhteyksissä Johanna Luomalaan. Mikäli harrastusryhmissä on määritelty taso, valitse alkeet/alkeisjatko. 

Entä jos haluan oman tanssin?

Kisaryhmissä voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmottautua myös Soolo/duo-tunneille, joissa sinulle (ja mahdollisesti kaverillesi) rakennetaan oma kisaesitys. Mikäli et halua osallistua kisaryhmiin, voit tilata meiltä omia yksityistunteja, joilla sinulle voidaan luoda oma koreografia yhdessä opettajamme kanssa. Lisätietoa piakkoin ilmestyvältä yksityistunti-sivulta, Inka Haataiselta tai Johanna Luomalalta.

Mitä minun täytyy tietää ennen tunnille tuloa, tanssijana tai vanhempana?

Tuntietiketistä löydät tärkeimmät, mutta tiivistetysti: olethan ajoissa paikalla pukeutuneena tunnille sopivin varustein. Purkka tai eväät ei kuulu tunnille (tukehtumisvaara). Pitkät hiukset on hyvä olla kiinni. Tunneilla ei olla omilla puhelimilla eikä valokuvata tai videokuvata ilman opettajien lupaa. Myöskään sosiaaliseen mediaan ei julkaista sisältöä tunneilta ilman lupaa. Opettaja ottaa lapset vastaan vanhemmilta tunnin alussa ja palauttaa lapset vanhemmille tunnin lopuksi, olethan ajoissa paikalla. On hyvä mutenkin olla helposti tavoitettavissa tunnin aikana, jos jotain haveria sattuisi ja tarvitaan vanhemman turvaa.