Tyhy-päivät ja koulutuspaketit

Pohditko sisältöjä työyhteisönne hyvinvoinnin ja virkistämisen päiville? Haluaisitko kouluttaa työntekijöitä kehollisesta kommunikoinnista, antaa heille eväitä kehonsa hyvinvoinnin parantamiseksi jokapäiväiseen työskentelyyn tai tarjota hauskan hetken jammailun ja jorailun parissa osana yhteisön kesäjuhlia tai pikkujouluja? Siinä tapauksessa olet tullut juuri oikeaan paikkaan. 

Monipuolinen ja laadukas sisältö

Juju Dance tarjoaa yritykselle seuraavia yhteistyön muotoja:

  • kertaluonteiset työpajakokonaisuudet 
  • koulutukset
  • tyhy-tunnit ja kokonaisuudet tanssin ja kehonhuollon parissa valitsemillanne lajeilla
  • pidempiaikaiset yhteistyötunnit osana työnantajan tarjoamia etuja

Juju Dancelta löytyy laaja ammattilaisten kirjo valmennukseen ja opetukseen kouluttautunutta henkilökuntaa, joiden repertuaarissa on monipuoliset tanssitunnit, kehonhuollon tunnit sekä erilaiset kohtaamisen ja kehoviestinnän tietotaidot. Meiltä luonnistuu kertaluontoiset työpajakokonaisuudet, mutta voimme mahdollistaa yrityksellenne myös esimerkiksi liikuntapalveluja osana työnantajan tarjoamia työetuja joko yrityksen omissa tiloissa tai meidän tiloissamme.

Kohtaamisen ja kehoviestinnän koulutuksien käytännön harjoitteet ja teoria kehittää työntekijöidenne asiakastyöskentelyn taitoja ja edistää yritystoimintaanne. Palvelumme on räätälöitävissä tilaajan toiveisiin sisältöjen ja toteutustavan suhteen. Juju Dancen toimintaa ohjaa yhteisöllisyys ja meidän avullamme työyhteisöstänne kehittyy yhä parempi paikka jokaiselle yhteisön jäsenelle, tehden työyhteisöstä yhden tärkeän vetovoimatekijän yrityksellenne. 

Ota yhteyttä

Kuinka voimme palvella juuri teidän työyhteisöänne? Ota meille yhteyttä alla olevalla lomakkeella, johtaja Johanna Luomalaan (johanna.luomala@puijola.net / 045 877 6400) tai toimistosihteeri Inka Haataiseen (inka-leea.haatainen@puijola.net / 050 3590 285)