Maksaminen

Alta löydät tietoa maksamiseen liittyen.

Mikäli sinulla on maksuihin tai maksuvaihtoehtoihin liittyviä kysymyksiä, olethan yhteyksissä Kuopion Setlementti Puijolan toimistoon.

Yhteystiedot/toimisto

Inka-Leea Haatainen, toimistosihteeri (puh. 050 3590 285 tai inka-leea.haatainen@puijola.net)

Liikuntasetelit

Juju Dance ottaa tällä hetkellä vastaan seuraavia tykyseteleitä: Smartum, epassi, tyky-kuntoseteli. Jos maksat liikunta-, kulttuuri- tai kuntoseteleillä, ole hyvä ja mainitse siitä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kohdassa.

Laskuvaihtoehdot

Voit valita laskutuksen postitse (laskutuslisä +4 €/lasku) tai sähköpostitse (ei laskutuslisää). Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti. Jos valitset sähköpostilaskun, ole hyvä ja ilmoita käytössä oleva sähköpostiosoitteesi.

Laskutus

Ilmoittautuessasi voit valita laskutuksen kerran kuussa, 2 kertaa lukuvuodessa (elokuussa ja tammikuussa) tai kerran lukuvuodessa (elokuussa). Kymppikortit maksetaan verkkokaupassamme.

Laskutusasioissa voit olla yhteydessä myös sähköpostiin laskutus@puijola.net

Iltapäiväkerhomaksut laskutetaan kuukauden välein.

Erääntynyt lasku ja maksuvaikeudet

Jos et pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, ole yhteydessä Setlementti Puijolan toimistoon, jotta maksuaikataulusta voidaan sopia uudelleen. Mikäli laskua ei ole maksettu 14 vrk eräpäivän jälkeen, lähetämme laskusta maksumuistutuksen (huomautusmaksu 4 €/muistutus). 

Mikäli sinulla on vaikeuksia maksamisen suhteen ja tarvitset helpotusta laskuihin, ota yhteyttä Puijolan toimistoon. Olemme auttaneet harrastajiamme myös harrastusavustusten hakemisessa, joten älä epäröi pyytää apua.

Huomioithan, että toistuva laskujen maksamatta jättäminen johtaa siihen, ettei tunneille voi osallistua. JuJu Dancen toiminta pyritään tekemään osallistujille mahdollisimman edulliseksi. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää, että jokainen lasku maksetaan ajoissa.

Lopettaminen kesken kauden

Ilmoittautuminen Juju Dancen toimintaan on sitovaa ja maksut peritään ilmoittautumisen perusteella, vaikka osallistuminen toimintaan loppuisi. Lääkärintodistuksen perusteella sairaudesta johtuva keskeytys onnistuu ja lukukausimaksut voidaan veloittaa tällöin toteutuneen osallistumisen perusteella.