Polttarit

Suo ystävällesi unohtumaton päivä polttarit-tilaustunnin parissa!

Juju Dance tarjoaa polttariseurueille riemukkaita tanssitunteja kruunaamaan morsiamen ja seurueen juhlapäivä. Tunnit ovat rentoja, riemukkaita tanssitunteja, joille osallistumiseen ei tarvitse olla minkäänlaista tanssitaustaa. Tunti räätälöidään toiveiden mukaan, esimerkiksi loppukoreografian voi toteuttaa morsiamen lempikappaleeseen.

Polttaribaletti vai hot heels?

Tanssilajina polttaritunnilla voi olla mikä tahansa Jujun valikoimissa löytyvistä tanssilajeista: nykytanssi, show, commercial, salsa, heels, baletti tai muu, kurkkaa lukujärjestyksemme tai toivo mieleistäsi lajia. 

Seurueen toiveiden mukaan tunti voi olla joko vauhdikas ja humoristinen iloittelun ja revittelyn tunti, tai enemmänkin rauhoittava ja kehoa hellivä hyvän olon tunti pitkine loppurentoutuksineen, tai yhdistelmä molempia. Halutessanne tunnilla voidaan myös tehdä vaikkapa yhteinen polttariseurueen koreografia (jonka voi vaikka esittää häissä muun kutsuvierasväen riemuksi! 😉)

Missä? Mitä maksaa? Miten tilaan tunnin?

Polttaritanssitunti järjestetään sisätiloissa, tai seurueen toiveiden mukaan myös ulkona. 

Polttaritanssitunnin hinta on 130 €/60 min, tunti laskutetaan etukäteen joko sähköisesti tai paperilaskulla (+4€ laskutuslisä paperilaskusta). 

Tiedustelut ja varaukset alla olevalla lomakkeella, puhelimitse numerosta 050 3590 285 tai ilmoittautumiset@puijola.net

Eiköhän laiteta jalalla cha cha cha ja tunti tulille, nähdään pian!🔥