Kilpailevat ryhmät

Showdeamteam “Burden”. Koreografia Peppi Timoskainen. Kuva: Petri Kekkonen

Kilpailevat ryhmät on suunnattu tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja jotka ovat valmiita harjoittelemaan päämäärätietoisesti ryhmän yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Tavoitteellinen harjoittelu kohti erilaisia tapahtumia ja kilpailuja kehittää tanssiteknisiä valmiuksia ja esiintymiskykyä.

Kilpailevat ryhmät osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin 4-10 kertaa vuodessa. Harjoituksiin kuuluu myös leiripäiviä ja tiiviskursseja. Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi. Edellytämme tanssijoilta säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin. 

Kuka voi hakea mukaan kilparyhmiin? 

Kaudella 2023-2024 käynnistyneisiin kilparyhmiin edellytämme hakijalta aiempaa tanssin harrastamista.  Tärkeintä kisaryhmään tulevalle on kuitenkin kiinnostus tanssitaitojen opettelemiseen sekä vahva motivaatio. Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi. Edellytämme tanssijoilta säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin. Syksylle 2024 on tarkoitus käynnistää uusi lasten kilparyhmä nuorimmille kisaajille, ole yhteyksissä Jujun henkilökuntaan!

Järjestämme tarvittaessa kilpaileviin ryhmiin kokeilupäivän syyslukukauden alussa. Kokeilupäivän aikana saat kokeilla tanssimista kilpailevassa ryhmässä. Tämän jälkeen opettaja suosittelee sinulle sopivaa ryhmää. Ilmoitamme kokeilupäivien aikatauluista verkkosivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa.

Ryhmien ikärajaukset ovat viitteelliset. Jos olet epävarma ryhmän suhteen tai haluat kysyä lisää tietoa niin ota meihin yhteyttä: jujudanceposti@puijola.net