Jujun kaupasta löydät liput näytöksiin, kymppikortit lapsille sekä aikuisille, tiiviskurssien maksut ynnä muut kurssit alta löytyvästä tuotelistauksesta.  

Logotuotteita pääset tilaamaan klikkaamalla tästä linkistä 

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • 10 kortti lasten 60 minuutin tunneille

  130,00 

  10 Kerran kortti Juju Dancen 45-60 minutin lastentanssitunneille. Mikäli käytät pidemmillä tunneilla, seuraavista kerroista rastitetaan tarpeellinen määrä neljäsosia. Esimerkiksi 75 minuutin tunti kuluttaa 1,25 kortin käyntikertaa. Lataa maksun jälkeen ja ota mukaan tunneille.

 • 10-kortti aikuisten 60 min tunneille

  140,00 

  10 Kerran kortti Juju Dancen 60 minutin tanssitunneille. Mikäli käytät pidemmillä tunneilla, seuraavista kerroista rastitetaan tarpeellinen määrä neljäsosia. Esimerkiksi 75 minuutin tunti kuluttaa 1,25 kortin käyntikertaa.

 • Juju Dance korut

  17,50 

  Iloisia uutisia!

  Olemme yhdistäneet luovat voimamme kuopiolaisen Swans-korumerkin kanssa ja sinä pääset nauttimaan yhteistyömme hedelmistä. Voit hankkia meiltä herkullisen upeat, valloittavan suloiset Juju Dance- korvakorut tai riipuksen, itselle tai lahjaksi. Värivalikoima on laaja, sillä Swansin Katja sekoittaa omien toiveiden mukaan värin just eikä melkein. Värivalikoimassamme on esimerkkejä toteutettavista väreistä, mutta vain taivas on tässä tapauksessa rajana, kurkkaa ideoita Swansin IG:stä.

  Jouluksi 2023 nämä eivät valitettavasti enää ehdi, sillä toimitus tapahtuu viikosta 1 alkaen. Valittavina on tekstit Juju Dance tai Dance Mom, tai voit myös keksiä omasi. Nouto joko Setlementti Puijolan toimistolta (Puistokatu 14-16) tai toimitus postitse (+4e per tilaus).