JuJu Dance

JuJu Dance on osa Kuopion Setlementti Puijolan toimintaa. Puijola on vuonna 1995 perustettu yhdistys, joka tarjoaa kuopiolaisille monipuolisia palveluja lasten iltapäiväkerhoista maahanmuuttajien kotouttamiseen. Työmme perustaa ovat setlementtien arvot. Tämä tarkoittaa, että haluamme edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Työmme on yhteisöllistä, yhdessä tekemistä. 

JuJu Dancessa toteutamme samoja arvoja. Korostamme tanssin harrastamisessa ja opettamisessa yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta ja jokaisen ainutlaatuista kohtaamista. Ajattelemme, että jokaisella on oikeus tanssia. Sillä jokainen osaa tanssia. JuJu Dancen tunneilla saat kokemuksen siitä, että kuulut yhteisöömme. 

JuJu Dancessa tarjoamme mahdollisuuden harrastaa tanssia sosiaaliseen ja taloudelliseen taustaan katsomatta. JuJussa voit harrastaa tanssia tai harjoitella tavoitteellisesti, sillä meillä on myös kilpailevia ryhmiä. Lukujärjestyksestämme löytyy tanssitunteja jokaiselle.  

Haluamme myös näyttää osaamistamme. Ryhmämme esiintyvät Kuopiossa ja eri puolilla maata. Järjestämme itse näytöksiä ja osallistumme tapahtumiin sekä kilpailuihin. Ryhmiämme voi pyytää myös esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. 

JuJu Dance kehittää myös tanssiteatteria. Teemme vuosittain tanssiteatteriproduktion harrastajiemme kanssa.