Opettajat

Oona Hulkkonen
Oona ohjaa JuJulla hiphop alkeiden tuntia. Oonalle oleellisia elementtejä tunneilla ovat yhteisöllisyys sekä hiphop kulttuurin ammentaminen ikätasoisesti. Tunneilla keskitytään hiphop-tanssin peruselementtien ja askelkuvioiden opetteluun hassuttelua ja hauskanpitoa unohtamatta. Tärkeintä on, että jokainen kokee olevansa tunnilla turvassa ja osa porukkaa.
 

Milla Moisio

Milla on rempseä ja innostava monipuolisen lajitaustan omaava tanssinopettaja. Hän valmistui tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta keväällä 2023. Millan vahvimpia lajeja ovat jazztanssin eri tyylit, commercial, katutanssi, heels sekä akrobatia. 

Jujulla Milla opettaa Dancemix tunteja lapsille sekä aikuisille. Tunneilla testaillaan eri lajeja hauskassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Opetuksessa korostuu musiikin ja tanssin yhteys, uuden oppiminen ja tanssin tuoma hyvä fiilis. Hauskan pitoa sekä menoa ja meininkiä tunneilta ei takuulla puutu.

 
Julia Kelloniemi

Julia on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia AMK:sta keväällä 2023 pääaineenaan baletti ja jazztanssi. Julia on opettanut Juju Dancella syksystä 2021, ja toimii tällä hetkellä baletin ja jazztanssin vastaavana, sekä lastentanssin opettajana. 

Opettajana Julia on kannustava ja positiivinen, ja hänen tunneillaan jokainen oppilas tulee nähdyksi ja kuulluksi. Tärkeää hänen tunneillansa on saada tehdä virheitä, kokeilla rohkeasti ja oppia yhdessä. Erityisesti baletissa Julia haluaa yhdistää perinteet nykyajan valossa, jossa jokainen saa harrastaa ja kokea tanssin ilon, sekä päästä haastamaan itseään turvallisessa ympäristössä.

Sonja Rönkkö

Sonja Rönkkö on valmistunut Savonia AMK:sta tanssinopettajaksi vuonna 2020 ja tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta vuonna 2016. Sonja on työskennellyt monipuolisesti Pohjois-Savon tanssin kentällä freelance tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana. 

Sonjan tunneilla on rento tekemisen meininki ja naurua ei puutu! Opettajana Sonja kannustaa tekemään täysillä ja kokeilemaan uutta, yhdessä kaikki toisensa huomioon ottaen ryhmässä. Tällä kaudella Sonja opettaa Juju Dancella Team Felida -kisaryhmää, aikuisten nyky-show ryhmää sekä hiphop alkeisjatko-ryhmää.

Kuva:Jenny Juntunen
Emmi Schobesberger 

Emmi opiskelee Savonian ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi, pääaineenaan jazztanssi. Hän on toiminut pitkään luokanopettajana ja musiikinopettajana eri puolilla Suomea, yhdistäen aina työhönsä myös tanssinopetusta. Joogaohjaajakoulutuksen (RYT200) hän teki Seattlessa, ja toimii nyt myös joogaohjaajana. Emmi työskentelee tällä hetkellä peruskoulussa tanssipainotuksen opettajana, sekä muutamissa Kuopion tanssikouluissa tanssinopettajana. Opettajana Emmi on oppilaiden sanoin lempeä, iloinen, kannustava, ja osaa ottaa jokaisen oppilaan huomioon. Jujulla Emmi opettaa aikuisten street-tuntia. 

Catarina Ramos

Catarina on monipuolinen tanssija ja tanssinopettaja. Hän opiskelee tällä hetkellä Savonia ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi pääaineina jazztanssi ja baletti. Tanssinopettajan töitä hän on tehnyt usean vuoden ajan opettaen eri lajeja mm. commercial, jazztanssi, show, heels, baletti ja lastentanssi. 

Opettajana Catarina pyrkii olemaan helposti lähestyttävä, energinen sekä haluaa luoda tunneilleen turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Catarina ottaa aina mielellään vastaan toiveita opetukseen liittyen, sillä hän haluaa mahdollistaa kaikille tanssin iloa.

Peppi Timoskainen

Peppi on 18 vuotias opiskelija, jolla on pitkä tanssitausta. Peppillä on kokemusta monesta eri tanssilajista ja hän on kilpailllut MM-tasolla.

Jujulla Peppi opettaa kolmea kisaryhmää: Team Stage, Team Alegria ja Showdreamteam joiden päälajina on nyky- ja showtanssi. Peppi opettaa myös Commercial/Showta sekä TikTok-tanssi ryhmää, joka on ollut suosittu monena kautena.

 

Viivi Pieviläinen

Viivi on tanssin parissa kasvanut nuori, jonka erityinen kiinnostus on tanssissa kisaamisen puolella. Jujulla Viivi valmentaa oman harrastamisensa ohella Team Alegria ja Team Stage-kisaryhmiä, sekä TikTok/Show tunteja.Tunneilla Viiville tärkeintä on tanssiystävyys, uuden oppimisen ilo, sekä innostava ja turvallinen ilmapiiri.