Ilmoittautuminen

nykytanssi showtanssi pienryhmäkoreografia
Vieno Kaino Ujonlainen, kor. &ohj. Johanna Luomala. Kuva: Petri Kekkonen

Olet lämpimästi tervetullut tanssimaan JuJu Dancen monipuolisille tunneille.  Lukujärjestyksestä löydät itsellesi sopivat tunnit. Jos haluat lisää tietoa ryhmistä, ota meihin sähköpostitse yhteyttä jujudanceposti@puijola.net

Lukujärjestykseen on merkitty suuntaa antavat ikäsuositukset. Ota yhteyttä, jos ikäsuositukset herättävät kysymyksiä.  

Lukukauden ensimmäisen viikon aikana voit tulla kokeilemaan tanssitunteja maksutta. Ilmoittaudu tunnille mukaan ilmoittautumislomakkeen avulla ja kirjoita lisätietoja kohtaan “kokeilukerta”. Tällöin voit tehdä päätöksen harrastuksen aloittamisesta ensimmäisen tunnin jälkeen.

Pääset mukaan toimintaamme täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Harrasteryhmät löytyvät kaikki yhdeltä lomakkeelta, kilpaileviin ryhmiin ilmoittaudutaan joukkueen nimellä löytyvälle lomakkeelle.

Harrasteryhmät »

 

Ilmoittautumislomakkeet Kilpaileviin ryhmiin

Minit  »
Pienryhmä Stage  »
Team Stage»

Team Alegria »
Team Felida  »
ShowDreamTeam  »
Team Epic +13 v »

Baletti EK 1 »
Baletti EK 2  »

Baletti EK 3  »

Hinnastot ja maksut, maksuehdot, alennukset ja usein kysytyt kysymykset

Veloituksesi tunneistamme muodostuu käytännössä tilavuokran, opettajan palkan, mahdollisten alennusten ja valitsemasi viikottaisen tuntimäärän mukaan. Hinnastoja ja alennuksia pääset tutkimaan viereisestä valikosta hinnastot-välilehdeltä. Maksaminen-välilehdeltä löydät tietoa laskutukseen liittyvistä asioista ja usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastaukset tavanomaisimpiin kysymyksiin.

Poissaolot ja peruutukset

Tanssijan omista syistä tulevia poissaoloja ei korvata. Jos tunnin opettaja on poissa, niin tunti korvataan. Poissaoloja ei korvata rahallisesti vaan pyrimme järjestämään korvaustunteja erikseen sovittuna aikana kauden lopussa. On myös mahdollista korvata poissaolo kokeilemalla jotain muuta tanssituntia lukujärjestyksessämme. Ilmoitathan korvauksesta opettajillemme.