Syksy Juju Dancella on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin, tanssikoulumme on saanut yhä uusia oppilaita ja suosittu Tiktok-show-ryhmä paisui lopulta niin suureksi, että sitä varten perustettiin ihan toinen tanssitunti. Huippua! Syksyllä tanssitaan myös vauvojen kanssa yhteistyössä Huippu Centerin kanssa, joten riemua on ollut kaikenikäsille tarjolla.

Syksyn uutuutena olemme aloittaneet myös lasten tanssisynttäreiden järjestämisen, joista ensimmäiset on jo menestyksekkäästi juhlittu. Tanssisynttäreitä pidetään aina lauantaisin vapaiden aikojen mukaan, joten ole nopea ja varaa omasi pian! Linkki varaussivulle, tai lähetä tiedustelua vapaista, mieluisista ajoista Inkalle:  inka-leea.haatainen@puijola.net.

Syysloman jälkeen Jujulla käynnistyy myös baletin tiiviskurssi, ilmoittautuminen siihen on jo loppunut mutta ota nopeasti yhteyttä Juliaan julia.kelloniemi@puijola.net mikäli tahtoisit vielä päästä mukaan. Tiivarilla keskitytään baletin variaatioihin ja ilmaisuun ja se on suunnattu edistyneille tanssijoille sekä aikuisille. Viikot 43-46 repertuaarikurssi treenaa Maria Jotunin koululla tiistaisin klo 18.45-20 ja viikot 47-50 perjantaisin klo 16.30-17.30 Puistokoululla.

Lisäksi meille tulee vierailulle Julian Owusu pitämään hiphopin tiiviskurssia lauantaina 4.11. Jullen kursseille ehdit vielä ostaa liput verkkokaupastamme. Tiiviskurssi pidetään Puistokoulun salissa seuraavasti:

klo 14-15.15 Nuorten Workshop (25 €)

15.30-17 Aikuisten workshop (30 €)

17.15-18.45 Edistyneiden koreografiatunti (30€)

Jos valitset 2 tuntia, kombohinta 40€.

Ihania kuulumisia siis meiltä!

Ja hei,vielä sellainen tieto, että ollaan käynnistetty kaverikamppis loppusyksyn tunneille: ilmoittaudu nyt aikuisten ja lasten harrastetunneille, saat loppusyksyn tuntien hinnoista alennusta 30%! Kirjoita ilmoittautuessa lisätietoihin kaverikampanja niin saat alennuksen itsellesi.

Ihanaa tanssisyksyä, nähdään tunneilla!

Similar Posts