Olemme Kuopiossa siirtyneet alueellisen koronaviruksen torjuntatyöryhmän mukaan jälleen pandemian kiihtymisvaiheeseen. Tämän vuoksi päivitämme ohjeistuksemme siitä, kuinka toimimme Puijolan JuJu Dancen tanssitunneilla.

Ohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta pystymme turvallisesti jatkamaan toimintaamme.

 * Pesemme ja desinfioimme kädet aina harjoituksiin tullessa, sieltä poistuttaessa, ja tarvittaessa myös harjoitusten aikana.

* Noudatamme tarkasti harjoitusaikoja ja alkamisaikoja. Näin vältämme ylimääräistä oleskelua harjoitustilojen pukutiloissa sekä rakennuksissa tanssituntien aikana.

 * Emme suosittele naulakoiden ja pukutilojen käyttöä. Tanssivaatteet puetaan ylle jo kotona, ja ryhmän alkaessa riisutaan vain kengät ja ulkovaatteet. Omat tavarat tuodaan mukaan tanssisaliin ja asetellaan ne turvavälit huomioiden.

 * Jokaisella tanssijalla tulee olla mukana oma nimikoitu juomapullo.

* Ryhmissä harjoiteltaessa pyritään välttämään kontakteja muiden, kuin oman ryhmän kanssa.

* Pyrimme huomioimaan turvavälit myös pienten tanssijoiden kanssa.

* Opettajamme käyttävät tunneilla kasvomaskia. Yli 12-vuotiaiden harrastajien tulee käyttää kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä tulee huomioida siihen liittyvät yleiset ohjeet. Vanhemmat ja saattajat odottavat lapsia ulkona. Jos aikuiset liikkuvat sisätiloissa, heidän täytyy käyttää kasvomaskia.

* Jos tanssija on niistänyt nenän tai yskinyt käsiinsä, kädet pestään ja nenäliinat laitetaan välittömästi roskakoriin.

* Tunneille/ryhmän toimintaan ei saa osallistua sairaana. Tunneille ei myöskään saa tulla, jos tanssijalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos olet altistunut koronavirukselle, et voi tulla tanssitunnille, vaikka olisit oireeton.

*Jos olet matkustanut ulkomailla, pidä omaehtoinen kahden viikon karanteeni ennen kuin osallistut taas JuJu Dancen tunneille.

Similar Posts